Бул. „6-ти септември“ №152, 4000, Пловдив

Работим от – 10:00 – 18:00 часа. Понеделник до Петък

Често задавани въпроси

Допълнителна информация с отговори

Ще мога ли сам да управлявам сайта си?

По желание всеки има право и ние му предоставяме това, сам да управлява съдържание в уебсайта си. Вие сте собственици на вашия сайт и можете да качвате сами публикации, снимки, обяви и всичко, което прецените.

Провеждате ли обучение за хора, които тепърва навлизат в тази сфера?

Провеждаме обучение за безопасно боравене с интернет страницата ви. Тя е на български език и менюто е изключително лесно за работа и ориентиране.

Колко дълго отнема изработката на уебсайт?

В зависимост от обема на работата, можем да изработим и уебсайт за около 1 ден, но всичко подлежи на уговорка с клиента.

Ще мога ли да правя законни продажби и работа с НАП?

Националната агенция за приходите е напълно запозната с работата на интернет магазините и е регулирала дейността им. В определена част даже е стимулирала продажбите по интернет и всичко е напълно законно.

Ще мога да използвам имейл като този - office@sitedesign.bg?

За всеки закупен домейн чрез нас, ние ще ви настроим колкото имейл акаунти желаете – пр. office@klient.bg,  service@klient.bg, shop@klient.bg и каквото решите друго по желание.

Ще мога ли да печеля пари от реклами без посредници?

Ако вашият сайт е с целенасоченост да се представя таквоа съдържание и да се показват реклами, ние ще ви създадем профил в Google, в който ще се събират вашите суми от реклами. При достигане на сума от 70 евро, Google изпраща сумата директно във вашата банкова сметка без посредник.

Свържете се с нас

 

Изпратете ни запитване и в максимално бързо срок ще ви изпратим отговор